Tekst

Een goed verhaal heeft een begin, een midden en een eind. Het klinkt zo simpel, maar een verhaal mooi rondbreien is soms lastiger dan gedacht. Tijdens mijn televisie carrière heb ik veel scripts geschreven en is het mijn tweede natuur geworden om een logische opbouw te hanteren, de wetten van storytelling toe te passen en de spanningsboog strak te houden.

Fotografie

Een goede foto is scherp, in harmonie met de omgeving en de context en versterkt je boodschap. Het draagt bij aan het gevoel dat mensen hebben over jou, jouw bedrijf of organisatie. Wie ben je, wat draag je uit, wat wil je overbrengen en wat is het doel van de communicatie. Ik breng jouw sterke punten in beeld.

Video

De opmars van videomarketing is niet te stuiten. Alle uitingen op sociale media verschuiven steeds meer van tekst naar beeld, omdat het voor onze hersenen veel makkelijker is om visuele content te verwerken dan tekst. Een professionele camera is lang niet altijd nodig om een leuk filmpje te maken. Er is tegenwoordig al veel mogelijk met een fotocamera, een telefoon en een eenvoudig montage programma. Ik help je graag om te onderzoeken wat de mogelijkheden voor jouw organisatie zijn.

Positieve content tijdens de eerste corona lock down voor Instagram
Scroll naar top